Renovation project in Steyr

renovation-steyr 1

Informations techniques


Année de construction: 2010
Surface d‘eau:
- Zone de baignade: 35 m²
- Surface totale: 35 m²
Profondeur d‘eau: 1,5 m
Autre:

Conception et réalisation:
FREIRAUM Gartenarchitektur GmbH
at-4072 Alkoven

Renovation project in Steyr


The natural pool with gravel filter, which was built 15 years ago, was converted to a Living Pool after long discussions to and fro. The work required for the old natural pool was so high that conversion to a chlorine pool or complete deconstruction into a vegetable garden was seriously considered. But then an inspection of the finished installation was convincing. Client quote: "Now my pool is finally what I had always dreamed of."


renovation-steyr 2
renovation-steyr 3
renovation-steyr4

commande de catalogue



voir les vidéos